Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum,  OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.

Ontdek onze productgerelateerde websites


 
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Passie, trots en dankbaarheid

___

Trots op onze organisaties en trots op alle medewerkers. Geen halve maatregelen maar gepassioneerd doorpakken.

Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en leveranciers in onze organisaties.

Samen vormen we een Europees team met 30 verpakkingsprofessionals. Eén team voor meer efficiency. Om elkaar uit te dagen, te coachen en te ondersteunen..
Samen: Voor u.

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Vacature: Marketing Communicatie Specialist, 32-40 uur p/w

APG Europe is een ambitieuze verkooporganisatie in verpakkingsmateriaal voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Bij APG Europe doen we er alles aan om de beste te zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die barsten van de energie. Bij ons staat de klant echt voorop en werken we samen aan optimale klanttevredenheid. Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Wil jij ons ervaren team aanvullen met jouw talent? Dat is mooi! Met het creëren van een ultieme klantbeleving zorg jij ervoor dat de organisatie nog harder gaat groeien dan ze momenteel doet.


Voor onze locatie Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste:

Marketing Communicatie Specialist

Wat ga je doen?

Als gedreven marketingcommunicatie specialist ga je elke dag met veel energie aan de slag. Jouw werkzaamheden hebben veel impact, want jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van alle marketing en communicatieactiviteiten voor APG. Jij bent de persoon waar de klant blij van wordt.

Als B2B communicatie marketeer ondersteun je vanuit het marketingteam het verkoopteam in Nederland, België en Duitsland. Je initieert communicatiecampagnes om ons salesteam te voorzien van nieuwe leads en draagt bij aan het waarborgen van onze corporate communicatie. Je vindt het heerlijk om zowel online als offline te communiceren met meer nadruk op online marketing. De functie omvat veel vrijheid voor creativiteit en uitdaging in een informele organisatie.

Creëren van creatieve content voor blogs, artikelen en nieuwsbrieven is jou op het lijf geschreven. Jij weet de juiste tone-of-voice te vinden en moeiteloos met onze doelgroep te communiceren via onze website, e-mailingen, sociaalmedia en andere uitingen. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Alles draait bij ons om tevreden klanten.

Het ene moment geef je advies, het andere moment schrijf je teksten, ontwerp je brochures of houd je je bezig met de (online) marketingstrategie. Daarbij maak je dagelijks gebruik van SAP B1, SugarCRM, MailChimp, SmartStore e-commerce en Qlikview business intelligence. Volledig geïntegreerde systemen voor een centraal overzicht van actuele klantinformatie, lead- & campagne management, rapportages en slimme workflows.

Wat kan je?

Je hebt een klantvriendelijke- en klantgerichte instelling, je weet goed wat er speelt in de markt om de juiste communicatieve oplossingen aan te kunnen bieden. Je bent analytisch, creatief, accuraat en communicatief sterk.

Wat neem je mee?

  • Een gedreven en enthousiaste instelling
  • 32 tot 40 uur werken per week
  • Afgeronde mbo/hbo-opleiding
  • Vloeiend in een vreemde taal; Nederlands, Engels of Duits
  • Microsoft Office programma’s zijn voor jou gesneden koek
  • Basiskennis van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop is een pré
  • Nima A of B is een pré
  • Aantoonbaar marketingervaring

Ben je een starter en perfect voor deze functie? Ook dan horen wij graag van je!

Wat bieden we jou?

Een superleuke uitdagende baan in de marketing met een goed salaris, winstdeling/bonusregeling, reiskosten vergoeding, solide pensioenregeling, fietsplan, collectieve verzekeringen, 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 10 extra te kopen. En bij goed functioneren mag je in vaste dienst treden!

We creëren veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij APG hebben we een doordacht intern en extern training traject afgestemd op jou behoefte, team behoefte en organisatorische behoefte. Uiteraard behoort scholing en zelfstudie tot de mogelijkheden.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn keurig netjes geregeld en vastgelegd in ons geïncorporeerd arbeidsreglement. We hanteren flexibele werktijden. Je werkdag op kantoor start tussen 08:00 en 09:00 uur, tussen 12 & 1 heb je een half uur lunchpauze en de dag sluit je af tussen 16:30 en 17:30 uur. Mogelijkheden tot flexibel werken is bespreekbaar (thuis/kantoor).

Solliciteren?

We hopen dat we jou nieuwsgierig hebben gemaakt. Is de functie van marketingcommunicatie op jouw lijf geschreven dan zouden we natuurlijk graag van jou horen.

Maak kennis met één van de meest dynamische verpakkingsbedrijven in de Benelux. Pak je mobiel en whatsapp met Ronald van Haaften 06-52411193. Je motivatiebrief met CV stuur je per e-mail naar Wendy Koolmoes wkoolmoes@indutradebenelux.com