Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Leidenschaft für pharmazeutische, medizinische, kosmetische, Parfüm, OTC -und Nahrungsmittelverpackung
APG Europe ist ein Unternehmen der Indutrade. Als qualifizierter Spezialist für Verpackungslösungen passen wir uns an unsere Kunden an, und bieten innovative Supply Chain Lösungen und hochwertigen Service.

Entdecken Sie unsere produktbezogenen Websites


 
Wer wir sind

___
Unser Dasein beruht auf unserer Vielfältigkeit. Wir kreieren praktische Gesamtlösungen für Verpackungen und logistische Fragen. Maßgeschneidert für unsere Kunden. Vom Start-Up bis zum etablierten Betrieb.

Unsere technische Kompetenz erlaubt uns die Innovation, die zur Unterstützung unserer Kunden bei der Erreichung ihrer Ziele notwendig ist.

Ihr Erfolg
Unser Ziel

___
Zufriedene Kunden sind unser Ziel.

Unsere Verpackungs-Spezialisten streben nach Exzellenz und Transparenz: Partnerschaft auf höchstem Niveau.

Jedes Produkt und jede Verpackung erfordert eine spezifische innovative Lösung.

Bereits mehr als 40 Jahre vertrauen unsere Kunden auf unsere Qualität, Kreativität und unser Engagement.

Zusammenwachsen
Zusammen entwickeln

___
Sie können jederzeit auf uns bauen.

Wir sind loyal und involviert bei unseren Kunden und Lieferanten.

Als Ihr Supply Chain Partner sind wir der Resonanzkörper, der Ihre Anforderungen vertritt. Um Ihren Erfolg zu gewährleisten. Ein einzigartiges Serviceniveau.

Leidenschaft, Stolz und Dankbarkeit

___

Stolz auf unsere Organisation und Stolz auf alle Mitarbeiter. Keine halben Sachen, aber leidenschaftliches Handeln.

Wir sind dankbar für das Vertrauen unserer Kunden und Lieferanten in unsere Arbeit.

Gemeinsam formen wir ein Europäisches Team aus 30 Verpackungs-Fachleuten. Um voneinander zu lernen. Um täglich einen Schritt weiter zu gehen. Um einander zu helfen und zu unterstützen.
Zusammen für Sie!

Ronald van Haaften
CEO APG Europe

Vacature: Inkoopmedewerker, 32-40 uur p/w

APG Europe is een ambitieuze verkooporganisatie in verpakkingsmateriaal voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Bij APG Europe doen we er alles aan om de beste te zijn. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die barsten van de energie. Bij ons staat de klant echt voorop en werken we samen aan optimale klanttevredenheid. Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Wil jij ons ervaren team aanvullen met jouw talent? Dat is mooi! Met het creëren van een ultieme klantbeleving zorg jij ervoor dat de organisatie nog harder gaat groeien dan ze momenteel doet.


Voor onze locatie Uithoorn zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste:

Inkoopmedewerker

Wat ga je doen?

Als gedreven inkoopspecialist ga je elke dag met veel energie aan de slag. Jouw werkzaamheden hebben veel impact, want jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van alle inkoop- en communicatieactiviteiten voor APG. Jij bent de persoon waar de leverancier en klant blij van wordt.

Als B2B inkoper ondersteun je vanuit het inkoopteam het verkoop- en magazijnteam voor onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Als inkoopprofessional draag je bij aan het waarborgen van onze leverbetrouwbaarheid binnen de farmaceutische- en cosmetische markt. De inkoopfunctie omvat veel vrijheid voor creativiteit en uitdaging met doorgroeimogelijkheden in een informele organisatie.

Bij APG draait alles om partnership en systematisch samenwerken. Jij weet als geen ander de juiste tone-of-voice te vinden en moeiteloos met onze leveranciers te communiceren. Alles draait bij ons om tevreden klanten en tevreden leveranciers. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Het ene moment koop je de handelsgoederen in op basis van directe klant orders of voorraadbehoefte en het andere moment verzorg je de informatievoorziening naar verkoop en logistiek ten aanzien van levertijden, (potentiële) leverproblemen, productwijzigingen, e.d. Daarbij maak je dagelijks gebruik van SAP B1, SugarCRM en Qlikview business intelligence. Volledig geïntegreerde systemen voor een centraal overzicht van actuele leverancier- en klantinformatie, rapportages en slimme workflows.

Wat kan je?

Je hebt een vriendelijke- en dienstverlenende instelling zonder eigen doel te verliezen. Daarom weet je goed wat er speelt in de markt om de juiste communicatieve oplossingen aan te kunnen bieden. Je bent analytisch, systematisch, accuraat en communicatief sterk in Nederlands en Engels, Duits is een pré.

Wat neem je mee?

  • Een gedreven en enthousiaste instelling
  • 32 tot 40 uur werken per week
  • Hbo kennis- en denkniveau
  • Vloeiend in een vreemde taal; Nederlands, Engels of Duits
  • Microsoft Office programma’s zijn voor jou gesneden koek
  • Nevi 1+2 is een pré, dan wel bereid opleidingen hiertoe te volgen.
  • Aantoonbaar inkoopervaring

Ben je een starter op hbo-niveau en perfect voor deze functie? Ook dan horen wij graag van je!

Wat bieden we jou?

Een superleuke uitdagende baan in de procurement met een goed salaris, winstdeling/bonusregeling, reiskosten vergoeding, solide pensioenregeling, fietsplan, collectieve verzekeringen, 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 10 extra te kopen. En bij goed functioneren mag je in vaste dienst treden!

We creëren veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij APG hebben we een doordacht intern en extern training traject afgestemd op jou behoefte, team behoefte en organisatorische behoefte. Uiteraard behoort scholing en zelfstudie tot de mogelijkheden.

De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn keurig netjes geregeld en vastgelegd in ons geïncorporeerd arbeidsreglement. We hanteren flexibele werktijden. Je werkdag op kantoor start tussen 08:00 en 09:00 uur, tussen 12 & 1 heb je een half uur lunchpauze en de dag sluit je af tussen 16:30 en 17:30 uur. Mogelijkheden tot flexibel werken is bespreekbaar (thuis/kantoor).

Solliciteren?

We hopen dat we jou nieuwsgierig hebben gemaakt. Is de functie van Inkoopmedewerker op jouw lijf geschreven dan zouden we natuurlijk graag van jou horen.

Maak kennis met één van de meest dynamische verpakkingsbedrijven in de Benelux. Pak je mobiel en whatsapp met Ronald van Haaften 06-52411193. Je motivatiebrief met CV stuur je per e-mail naar Wendy Koolmoes wkoolmoes@indutradebenelux.com